Pui asiatic

 Doamne ce bunatate am facut aici,nu ne  puteam satura

AVEM NEVOIE DE
1piept de pui
1ou
3linguri faina
3linguri amidon
sare
piper dupa gust
2fire ceapa verde
1ardei kapia 
4catei de usturoi
1ardei iute
sos soia dupa gust
50ml vin alb
50ml ulei
orez pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul dezosat si fara piele,se taie fasii,se pune intr-un castron cu sare,piper,oul batut separat,faina si amidonul apoi se amesteca totul bine cu mana apoi se lasa deoparte 30min
Se rumenesc in ulei fasiile de carne apoi se scot pe o farfurie

 
 
Separat intr-o tigaie se pun 3-4linguri cu ulei de la prajit,se caleste ceapa taiata marunt si usturoiul,ardeiul iute,se amesteca totul apoi se adauga carnea,ardeiul gras fasii,vinul,se amesteca totul apoi se lasa pe foc sa scada putin

 

Se adauga apoi sosul de soia dupa gust dar sfatul meu daca nu e foarte sarat,se poate adauga mai mult pentru ca pieptul fiind amestecat cu faina,absoarbe foarte repede lichidul iar dupa 4min se opreste focul

Se pune la fiert o ceasca cu orez si 4cesti cu apa si putina sare,iar dupa ce a absorbit toata apa,se pune capac si se opreste focul
Pe farfurie se pune orez in inelul de inox,alaturi carne si sos apoi se serveste 

Pofta buna,un deliciu!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme