Chec negresa

 Cumpar regulat revista Cooking unde gasesc tot felul de super retete printre care si aceasta\
Practic este o negresa dar nu este cea clasica,are alte ingrediente si alt mod de pregatire,deliciu maxim!!

AVEM NEVOIE DE
200g unt
4oua
esenta de rom
1plic praf de copt
130g faina
125ml lapte
3linguri cacao
300g zahar
sare
miez de nuca
CUM SE PROCEDEAZA
Pui intr-un vas pe foc untul,lapte,cacao,150g zahar si amesteci cu telul iar dupa ce a dat in clocot  amesteci energic continuu 2-3min apoi lasi deoparte sa se raceasca

 Albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar iar dupa ce amestecul de lapte,unt si cacao s-a racit,amesteci cu galbenusurile,esenta de rom,faina cernuta cu praful de copt iar la final amesteci usor cu albusul

 Compozitia obtinuta o rastorni in tava cu hartie de copt,deasupra pui miez de nuca  si la cuptor va sta 60min la 170de grade

 

Scoti pe platou,pudrezi,tai si servesti!


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme