Peste prajit cu garnitura de orez
Pestele prajit se mai poate manca si altfel nu numai cu mujdei si mamaliga,am gasit la Auchan pungi cu orez prefiert care merge foarte bine pentru orice garnitura si bineinteles ca s-a potrivit cu ce am eu aici!
AVEM NEVOIE DE
1kg merluciu
sare
1cana cu faina
ulei pentru prajit
1punga cu orez prefiert cu curry
1lamaie
CUM SE PROCEDEAZA
Pestele curatat,portionat,bucatile fiind groase taiate pe mijloc,spalat,bine scurs apoi condimentat,il lasi deoparte sa-si ia sare
Treci apoi fiecare bucata de peste prin faina si le prajesti in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,le scoti intr-o farfurie pe hartie
Pentru garnitura,rastorni orezul intr-un vas pe foc,adaugi 50ml apa si amesteci continuu pana ce toata apa este absorbita de orez iar la final potrivesti de gust
Pentru servire,pui pe farfurie un inel din inox,il umpli cu orez,nivelezi suprafata,scoti inelul ,pui alaturi 1-2buc de peste,deasupra felii de lamaie si pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!