Briose red velvet cu fistic
A fost cu ceva timp in urma o nebunie pe internet cu acest RED VELVET,am cautat si eu retete dar nu am fost prea incantata de ele si pana la urma am gasit aceste mixuri cu care poti pregati orice si mi-a placut rezultatul!
400g MIX RED VELVET
140g unt topit
4oua
UMPLUTURA
100g Mascarpone
200ml frisca lichida neindulcita
2linguri sirop de fistic
esenta de fistic
dulceata de fistic
CUM SE PROCEDEAZA
Pentru briose,pui in cuva robotului de bucatarie mixul,adaugi ouale batute putin separat,untul topit si racit apoi mixezi usor la inceput pentru omogenizare apoi la viteza mare 10min.
Umpli formele de briose si la cuptor lasi 30min la 170de grade,depinde de cuptor,dupa care le lasi sa se raceasca apoi le scoti
In acest timp,bati frisca tare,amesteci usor cu branza,siropul scos din dulceata de fistic,cateva picaturi de esenta de fistic iar dupa omogenizare lasi deoparte
La briosele racite,le scoti mijlocul cu instrumentul special,interiorul il umpli cu ajutorul poshului cu amestecul de branza,deasupra pui cate 2-3 boabe de fistic din dulceata,le pui pe un platou si presari deasupra cate putin din miezul scos si faramitat
Sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!