Pastrav somonat la cuptor

 A fost sarbatoarea Floriilor,s-a mancat peste,dar la noi cand e vorba de peste,nu trebuie sa asteptam ca sa fie o sarbatoare,este preferatul nostru
 

 AVEM NEVOIE DE
1pastrav somonat
150g cuscus
50g unt
sare
3linguri ulei
SOS
200ml suc de rosii
sare dupa gust
3fire usturoi verde
putin fulgi de chili
5catei de usturoi
3linguri ulei
200ml vin alb
1lingura ierburi de Provence
putina apa 
CUM SE PROCEDEAZA
Pestele curatat,spalat,capul si coada eliminate si pastrate pentru un viitor bors de peste apoi portionat,bucatile taiate,pudrate cu sare,le pui in tava sau un vas de yena uns cu ulei si lasi deoparte
 
Pui intr-un bol toate ingredientele de la sos,curatate,spalate si taiate,amesteci totul bine,potrivesti de gust si vezi daca mai e nevoie de sare,apoi rastorni in tava peste bucatile de peste si lasi la cuptor 30min la foc mic apoi opresti focul 

 


In acest timp fierbi cuscusul in apa cu sare si cateva picaturi de ulei,dupa ce a fiert,scurgi apa ramasa,amesteci cu unt si putin busuioc,formezi apoi un pat de cuscus pe un platou,deasupra pui bucati de peste cu sos si servesti
Pofta buna!
 

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme