Prajitura de sezon

Am numit-o prajitura de sezon pentru ca i-am pus nuci noi, fructele confiate se gasesc in tot timpul anului dar oricum s-ar numi,este super delicioasa!
AVEM NEVOIE DE
5oua
100g zahar
1cana cu faina
1lingurita praf de copt
6linguri ulei
1lingura cacao
coaja rasa de lamaie
zeama de lamaie,1lingurita
fructe confiate sau stafide
miez de nuca
Cana este de 250ml
CUM SE PROCEDEAZA
Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare,zahar adaugat cate putin si zeama de lamaie
Galbenusurile frecate cu ulei cate putin ca la maioneza,adaugi aromele,la final amesteci usor cu albusurile si faina cernuta cu praful de copt 
In tava unsa cu ulei sau hartie de copt,pui jumatate din aluat,deasupra bucatele din fructe confiate,in restul de aluat adaugi cacao iar dupa omogenizare rastorni peste fructe apoi deasupra din belsug miez de nuca taiat sau rupt
La cuptor va sta 40min la foc mic 170de grade iar dupa ce s-a racit putin,scoti pe platou,pudrezi si tai





Sa va fie de folos

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme