Ciambellone cu cacao

 Adevaratul ciambellone,reteta italiana,se pregateste simplu fara cacao dar eu l-am interpretat!
AVEM NEVOIE DE
4oua
3pahare cu faina
1pahar zahar
1pahar ulei
1pahar iaurt
1plic praf de copt
caoaja rasa de lamaie
un praf de sare
1lingura cacao
paharul folosit sa fie de 250ml
CUM SE PREGATESTE
Galbenusurile frecate cu zahar pana devin pufoase,adaugi uleiul cate putin,coaja rasa de lamaie,iaurtul iar dupa omogenizare,faina cernuta cu praful de copt si la final amesteci usor cu albusurile batute tare cu un praf de sare
In tava unsa cu ulei pui jumatate din compozitie,in restul amesteci cu cacao si pui deasupra apoi cu un bat de frigaruie faci vartejuri




La cuptor va sta 30min la 180de grade iar dupa ce s-a copt si racit putin rastorni pe platou si pudrezi



Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme