Ostropel de pui cu ciuperci

Am mai facut retete de ostropel dar nici una nu seamana cu alta,de cate ori vad ceva care zic eu ca-mi place,imediat o pregatesc si da-mi place ramane,daca nu,ramane o amintire!
AVEM NEVOIE DE
1piept de pui
250g ciuperci
1ceapa
4linguri ulei
4linguri faina
4catei de usturoi
1borcan rosii cubulete
100ml vin alb
sare
piper
patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul spalat,uscat,taiat in bucati mici,pudrat cu sare,il pui intr-un castron,adaugi faina,amesteci bine ca fiecare bucata de carne sa fie pudrata cu faina apoi lasi deoparte
In cratita cu ulei,calesti ceapa taiata marunt,adaugi ciupercile feliate si amesteci iar dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugi carnea si amesteci totul bine
Dupa cateva minute adaugi rosiile,vinul,1lingurita rasa cu sare,piper dupa gust,aceeasi cantitate de apa si lasi sa fiarba 30min
La final dupa ce carnea este fiarta,adaugi usturoiul zdrobit,patrunjelul taiat marunt,mai lasi cateva minute amestecand apoi opresti focul
Dupa ce este gata,noi mancam cu mamaliga dar fiecare mananca cum doreste!
Pofta buna!





 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme