Tort cu fistic si ciocolata

 Era o zi mohorata si daca eram si eu nu prea binedispusa,m-am apucat sa fac un desert care mie-mi place foarte mult cand e vorba de fistic!
AVEM NEVOIE DE
BLAT
200g biscuiti cu cacao
100g unt topit
CREMA
500g branza Mascarpone
100g ciocolata neagra
100g crema de fistic
10g gelatina
350ml frisca lichida indulcita
granule de fistic pentru ornat
CUM SE PROCEDEAZA
Pasezi bine biscuitii iar la final amesteci cu untul topit,rastorni in interiorul inelului scos de la forma de copt si pus pe un platou,presezi bine iar cand s-a format blatul,lasi deoparte
Pui in robot Mascarpone,adaugi frisca rece de la frigider,mixezi bine apoi rezultatul imparti in doua boluri

Intr-unul amesteci cu crema de fistic,amesteci bine iar la final adaugi jumatate din gelatina hidratata si topita pe bain marie
iar in altul mesteci cu ciocolata topita pe bain marie si la final restul de gelatina amestecand bine
Peste b;at,pui crema de fistic,nivelezi suprafata,
deasupra usor crema de ciocolata,nivelezi si lasi la frigider pana a doua zi
A doua zi,scoti inelul cu grija,trecand cu un cutit de jur imprejur si la final ornezi dupa imaginatie
Lasi la frigider pana in momentul servirii
Tai si pui pe farfurie
Pofta buna si sa va fie de folos!










0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme