Frigarui cu pui si legume




Aceste frigarui,eu le pregatesc intr-un alt mod,decat cel obisnuit si va sugerez sa-l incercati;


pentru ca folosesc la diferite preparate ierburi aromate,de la rozmarin pastrez betisoarele si pun pe ele aceste frigarui cu conditia sa nu fie puse pe jar;sunt foarte gustoase cu aroma de rozmarin.


Ingrediente:1piept de pui,ardei rosu,ceapa rosie,dovlecel,rosie,sare,piper,ulei de masline,boia de ardei dupa preferinta,dulce sau iute,1lingura de suc de lamaie,bete de rozmarin si in completare,bete de frigarui,cimbru,usturoi


Pieptul,fara os,fara piele,spalat,tamponat cu servetele,taiat cubulete,pus intr-un castron iar deasupra pun sare,piper,putin cimbru,putin praf de usturoi,1lingurita de boia,sucul de lamaie si 2linguri de ulei de masline;amestec totul bine,pun o folie deasupra si-l dau la frigider pana a doua zi.Legumele curatate,spalate,le tai in cubulete iar feliile de rosie,le scot samanta apoi montez betele cu carne si legume intercalat si le pun pe gratarul de tefal si le servim calde.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme