Ficatei in sos provensal



Ingrediente:500g ficatei,1ceasca vin alb,1ceasca suc de rosii,1lingura de ierburi provensale (din comert),1ardei iute,3catei de usturoi,2linguri ulei de masline,1ceasca orez



Ficatul curatat,spalat,se caleste in ulei incins,se adauga usturoiul pisat,ierburile,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,sucul de rosii;se lasa sa fiarba incet,pana se formeaza sosul;intre timp,se pune la fiert orezul in 3cesti de apa si sare,se fierbe 15min, apoi se opreste focul;pe farfurie se pune orez in cercul de metal iar alaturi ficatei;se orneaza cu un fir de patrunjel

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme