Bors de legume




Ingrediente:50ml ulei,1ceapa,1morcov,1telina mica,1ardei gras,1ardei iute,500g cartofi,1mana de pastai,1dovlecel,2-3 frunze de varza,1cutie mare de rosii in bulion sau 500g rosii bine coapte,1l de bors,2leg,de leustean,6oua,sare.
In oala pun ulei in care calesc toate legumele taiate marunt iar radacinoasele date pe razatoare;adaug rosiile,pastaile daca sunt lungi le tai,cartofii cubulete si frunzele de varza taiate suvite;adaug 2l de apa si las sa fiarba;cand toate legumele sunt fierte,adaug borsul fiert separat,completez cu apa,condimentez iar cand incepe sa fiarba,sparg cu atentie ouale si adaug si leusteanul;pe timp de vara calduroasa este binevenit un asemenea bors,servit rece cu ceapa verde.
Pofta buna!
Pentru zilele de post,se poate renunta la oua.

2 comentarii:

  1. Bun rau.Si eu sparg oua intregi dar nu in ciorba de legume, adica in borsul de legume.Dar este o idee minunata.Eu pun oua intregi in supa de chimen cu piine prajita.Deh, omul cit traieste invata.
    Ia sa mai dau io citeva raite prin blogurile voastre ca prea multe lucruri bune si delicoase sunt pe aici.Pup dulce Lulu, minute de aur.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme