Cotlet umplut





Ingrediente:1kg de cotlet de porc fara os,200g cascaval,1cutie de ciuperci,1ardei gras rosu sau 1gogosar murat(cine mai are),2oua,5linguri faina,5linguri pesmet,sare,piper,ulei pentru prajit,1punga mix de legume
Bucatile de cotlet,scoasa grasimea daca au,batute cu ciocanul de snitele,condimentate cu sare si piper,pe fiecare pui ciuperci,cate doua bastonase de cascaval si o suvita de ardei;rulezi carnea,o prinzi cu scobitoare,dai prin faina,ou batut,pesmet si pui la prajit in ulei mult incins,dupa care scoti pe prosop de hartie;intr-o tigaie cu 2linguri ulei de masline rastorni mixul de legume,calesti cateva minute apoi opresti focul;pe farfurie pui cercul metalic de prezentare,in interior pui legumele iar alaturi ruloul taiat pe diagonala si e gata de servit.Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Am cautat Cotletul de porc a la grec...si de asta am dat !
    Bun, bunut....dar unde e ce caut eu ???
    Te tzuc....

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme