Gogosi turnate



De cate ori mi-e pofta de gogosi,doar aceasta reteta o folosesc pentru ca e mai rapida iar gogosile sunt pufoase;nu fac in cantitati mari ca sa se intareasca pana a doua zi,dintr-un kg de faina ies suficiente gogosi cat sa ne facem pofta!
Ingrediente:1kg de faina,1cubulet de drojdie,2oua,1ceasca cu iaurt,2linguri smantana,arome,lapte sau apa calda,1l de ulei pentru prajit
Drojdia dizolvata cu apa calduta,o rastorn in faina din castron,adaug restul ingredientelor,amestec bine apoi cu lapte sau apa calda amestec aluatul pana ajunge la consistenta smantanii;pun deasupra un prosop si las sa creasca aluatul;in ceaun pun uleiul sa se incinga bine,apoi cu lingura inmuiata in ulei,iau din aluat si pun la prajit;scot gogosile cu o spumiera pe prosoape de hartie,dupa care le transfer pe un platou si le pudrez cu zahar farin

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme