Rosii umplute








Ingrediente:6rosii,100g paste scurte,2conserve mici de ton,2catei de usturoi,50g cascaval,2linguri pesmet,1/2 piept de pui,1cana mix de legume(la punga),1/2 pachet de unt
Rosiile spalate,taiate in doua,scos miezul,il toc marunt si-l pun intr-un vas in care mai adaug tonul scurs si maruntit,usturoiul pisat,sare,piper,pastele fierte si scurse si 1/2 cascaval ras;amestec bine,apoi umplu rosiile,le pun in tava de yena unsa cu unt,deasupra pun un cubulet mic de unt si restul de cascaval ras amestecat cu pesmet;pentru a doua umplutura,intr-o tigaie cu putin unt calesc pieptul cubulete mici,adaug mixul de legume,1ceasca cu apa si las sa fiarba pana scade,condimentez si umplu rosiile care au ramas iar deasupra pun cate 1felie de cascaval;dau tava la cuptor 10min,si se servesc calde.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme