Oua in cupe de somon





Va recomand cateva aperitive pentru musafiri mai speciali
Ingrediente:250g fileuri de somon afumat,2oua,50g cascaval,frunze de ceapa verde,150g fructe de mare,felii de paine prajita,1ceasca sos de maioneza,1lingura ulei,verdeata
Formele mici de tarte se captusesc cu felii de somon;in tigaia cu ulei incins,se pun ouale batute si amestecate cu ceapa verde,1lingura cu apa,cascavalul ras si fructe de mare taiate marunt;totul se amesteca,rezultatul nu trebuie sa fie omleta ci doar niste jumari;se imparte compozitia in formele cu somon,peste acest amestec se pune felia de paine prajita taiata cu discul rotund,presezi putin si dai la rece 1h;cand servesti,pui pe farfurie sos de maioneza,rastorni forma in mijlocul sosului iar deasupra pui verdeata.
Sos de maioneza:pui intr-un bol ingust si inalt 1ou,1lingura de mustar,5linguri ulei de masline,sare,piper si procesezi de cateva ori cu blenderul vertical.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme