Tort de portocale



Ingrediente:2portocale,500g faina,500g zahar,100ml ulei,6oua,2plicuri praf de copt,vanilie,1plic praf de frisca
Portocalele spalate,taiate in bucati mici(fara samburi),le pui in blender si procesezi pana devine o pasta;adaugi galbenusurile pe rand,zahar si ulei;intr-un castron,faina amestecata cu praful de copt,adaugi portocala,vanilia,albusurile spuma si amesteci usor cu lingura;torni compozitia in forma de tort unsa si dai la cuptor la foc mic 30-40min facand testul cu scobitoarea;dupa ce s-a racit,tai blatul in trei foi,le insiropezi cu sirop facut din apa si zahar,sau cu zeama de compot,pui frisca intre foi amestecata cu 2linguri cacao si-l imbraci cu frisca alba;deasupra ornezi cu felii de portocala si putina frisca amestecata cu cacao,pusa cu posul

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme