Specialitate de pui somon si cascaval








Ingrediente:piept de pui 2buc,100g somon afumat,1pachet surimi,200g cascaval,1leg,de ceapa verde,1ardei gras rosu,3 cuburi congelate de spanac,1ou,3-4 linguri de faina,1plic susan,salata verde
Sos:1radacina de hrean,100g branza feta,5linguri ulei de masline,5linguri smantana lichida
Pieptul,feliat,batut ca pentru snitele,pun deasupra somon si surimi,rulez,prind cu scobitoare,dau prin faina,ou batut,susan si pun la prajit in ulei mult,dupa care le scot pe prosoape de hartie;
Cascavalul,taiat cubulete,il pun intr-un castron si-l dau la microunde sa se topeasca;dupa care-l rastorn pe folie alimentara dubla,il aplatizez cu o lingura iar deasupra pun ceapa verde calita in unt cu spanac si suvite de ardei;rulez cu atentie cascavalul,strang bine la capete si-l dau la frigider sau putin la congelator sa se intareasca;in acest timp,fac sosul,pun in blender hreanul ras,ulei,cubulete de branza,procesez totul iar la urma subtiez cu smantana lichida si condimentez dupa gust;se serveste pe farfurie cu salata in care am pus suvite de ardei si ceapa verde,sare,ulei de masline si otet balsamic;alaturi ruloul taiat felii deasupra cu sos si de semenea cascavalul taiat.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme