Chec aperitiv cu bacon






Ingrediente:200g cascaval ras,200g bacon,200g masline fara samburi,250g faina,4oua,1praf de copt,1/2pahar vin alb,1/2 pahar ulei,sare,piper,crengute de rozmarin,unt pentru uns tavile,1cutie cu ciuperci
Baconul taiat feliute subtiri,cascavalul ras pe razatoare cu achiuri mari,maslinele taiate rondele;
intr-un vas pun vinul,ulei,cascaval,bacon,masline ciuperci,ouale batute,amestec,apoi adaug faina cu praful de copt,sare si piper;torn in tavi unse cu unt si tapetate cu faina iar deasupra pun ciuperci,rondele de masline si cate o crenguta de rozmarin;se taie dupa ce s-a racit.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme