Chec aperitiv cu pui






Ingrediente:3oua,150g faina,1praf de copt,80ml ulei de floarea soarelui,130ml lapte,100g cascaval,1piept de pui,1ceapa,2rosii,3linguri ulei de masline,sare,piper,condimente pentru pui
Pieptul dezosat,il tai cubulete,il condimentez,torn 2-3linguri de ulei,amestec bine si las deoparte 30min.In 1lingura de ulei calesc ceapa tocatata marunt,apoi adaug rosiile curatate de coaja si taiate cubulete(sau 4linguri de rosii de la cutie),iar dupa ce a scazut tot sucul adaug carnea,si las 10-15min amestecand sa nu se lipeasca,dupa care dau la rece.Intr-un castron bat ouale cu 3linguri ulei de masline,laptele caldut,cascavalul ras,faina amestecata cu praful de copt,carnea pun in tava neunsa si dau la cuptor 1h;se taie dupa ce s-a racit.Pentru ca am uitat sa fac poze separat,am pe farfurie si chec cu bacon.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme