Crap umplut







Ingrediente:1 crap mare,(2-3Kg),1cutie

ciuperci,1cana miez de nuca taiat cu cutitul,2felii de paine,1ceapa,1cana vin alb,1cutie de rosii cuburi,1cana supa,1ceasca ulei de masline,1lamaie,1portocala,condimente pentru peste,marar,patrunjel,sare,piper,3catei de usturoi
Pestele curatat de solzi,intestine,urechi,spalat bine,condimentat,il las deoparte;in putin ulei incins,calesc ceapa tocata marunt,ciupercile,dupa cateva minute nucile,dupa 7-8min opresc focul,condimentez si adaug verdeata tocata si painea inmuiata in apa,stoarsa si faramitata;cu acest amestec umplu burta pestelui,pun scobitori apoi il asez in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei;adaug cutia de rosii,supa,las la cuptor 20min dupa care scot tava adaug vinul,mai las 30min dupa care se serveste cu cartofi natur.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme