Somon umplut
Ingrediente:200g file de somon afumat
Salata ruseasca:1morcov si 2cartofi fierti,1castravete murat,3linguri mazare din conserva,3linguri de fasole pastai taiate marunt,tot din conserva,1lingurita mustar,2linguri maioneza,sare,piper
Intr-un bol faci salata din morcov si cartofi taiat cubulete mici,castravetele curatat de coaja si seminte daca e cazul si de asemenea taiat cubulete,mazarea,fasolea,sare,piper dupa gust,maioneza amestecata cu mustar,totul omogenizat si pui pe fiecare bucata de peste cate 1-2 lingurite,rulezi si le pui pe platou,le pui la frigider pana la servire,
Imi place mult pestele,asa ca servesc.Te pup!
RăspundețiȘtergereDraga Lulu, o idee grozava, trebuie numai decat sa o incerc. Noi umplemi cu cream cheese amestecat cu masline negre taiate micut si verdele de la ceapa verde sau arpagic taiat mic. o servim pe un kreker buns au pe un beigl cald. Multumim ...
RăspundețiȘtergere