Gulas de vita cu cartofi






Imi place foarte mult gulasul de orice fel;nu sunt o specialista in prepararea lui pentru ca nu sunt ardeleanca,de aceea nici nu am avut curaj sa-l gatesc,fiindu-mi teama ca nu va avea acelasi gust;
ei dar daca am facut eu si alte minuni internationale,oare chiar sa nu stiu sa fac un gulas de pe la noi????
Ingrediente:700g carne de vita,4-5linguri ulei,3cepe,5catei de usturoi,1pahar vin alb,500g cartofi,1pahar suc de rosii,2ardei grasi,sare,piper,boia de ardei,1lingura mustar,patrunjel
Carnea portionata,spalata,o prajesti in ulei impreuna cu ceapa si se stinge cu apa(2-3cani);lasi sa fiarba incet cu capac 1-2ore(eu am fiert-o mai bine de 3ore,asa batrana ce a fost carnea);dupa acest timp adaugi vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugi cartofii,usturoiulsare si pipert,ardeiii taiati cubulete,sucul de rosii amestecat cu boia si mustar iar dupa ce sunt fierti cartofii,servesti cu patrunjel deasupra.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme