Gulas de vita cu cartofi
Imi place foarte mult gulasul de orice fel;nu sunt o specialista in prepararea lui pentru ca nu sunt ardeleanca,de aceea nici nu am avut curaj sa-l gatesc,fiindu-mi teama ca nu va avea acelasi gust;
ei dar daca am facut eu si alte minuni internationale,oare chiar sa nu stiu sa fac un gulas de pe la noi????
Ingrediente:700g carne de vita,4-5linguri ulei,3cepe,5catei de usturoi,1pahar vin alb,500g cartofi,1pahar suc de rosii,2ardei grasi,sare,piper,boia de ardei,1lingura mustar,patrunjel
Carnea portionata,spalata,o prajesti in ulei impreuna cu ceapa si se stinge cu apa(2-3cani);lasi sa fiarba incet cu capac 1-2ore(eu am fiert-o mai bine de 3ore,asa batrana ce a fost carnea);dupa acest timp adaugi vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugi cartofii,usturoiulsare si pipert,ardeiii taiati cubulete,sucul de rosii amestecat cu boia si mustar iar dupa ce sunt fierti cartofii,servesti cu patrunjel deasupra.
Super delicioasa mancarea ta! imi place gulasul la nebunie. pup
RăspundețiȘtergere