Salata pesti in lac






Aceasta este un fel de salata orientala dar prezentata sub alta forma
Ingrediente:200g sprot afumat,2cartofi,2morcovi,1ceapa rosie,2oua,50g cascaval,400ml maioneza,frunze de ceapa verde,sare,piper,patrunjel
Cartofii si morcovii fierti(nu tare),dati pe razatoarea mare sau tocati marunt,amestecati cu ceapa tocata marunt si 2linguri maioneza,pui compozitia intr-un vas;pestele taiat pe jumatate,partea de la coada il pui deoparte iar di restul alegi carnea de pe oase cat se poate si o pui peste cartofi,razi cascavalul,razi ouale care au fost fierte,acoperi cu maioneza ramasa din belsug,deasupra cozile de peste infipte in maioneza,printre ele frunze de ceapa taiate ,crengute de marar si frunze de patrunjel;
un sfat,maioneza o pui intr-un pos,altfel nu o poti aseza deasupra cartofilor si peste

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme