Muschiulet impletit







Ingrediente:1muschiulet de porc,6felii de bacon taiat subtire,condimente pentru porc,50g cascaval ras,500g cartofi,1cutie ciuperci,4linguri ulei,1pahar cu vin
Muschiuletul,taiat in 3 pe lung,dar nu pana la capat,se condimenteaza din belsug,pe fiecare bucata se pune 1-2 feliide bacon,se impletesc,capatul se leaga cu ata alimentara apoi se prajeste pe ambele parti si se pune pe patul de ciuperci in vasul termorezistent, cu uleiul de la prajit si vin;se acopera si se tine la cuptor 30min;dupa acest timp se scoate se presara cascavalul ras deasupra si se mai lasa 3-4min.se serveste pe farfurie felii taiate alaturi de ciuperci,salata verde si moturi de piure de cartofi facute cu posul sau o punga taiata la varf.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme