Pavlova la pahar
Mereu ma loveam de aceasta reteta care mi se parea destul de complicata(pentru mine) si niciodata nu am indraznit s-o fac;asa ca am simplificat-o si mi-a iesit un desert minunat
Ingrediente:100g bezele,200ml frisca lichida,capsune
In cupe am pus bezele rupte,deasupra frisca batuta si am ornat cu fructe;
este super delicios;acum imi dau seama cat de buna este adevarata reteta Pavlova.
Pentru bezele am batut 3albusuri cu 1cana de zahar pudra,un praf de sare si zahar vanilat;am pus cu posul in tava pe hartie de copt si am stat cu ochii pe ele(ca pe butelie!!)ca imediat se ard;le-am lasat sa se mai intareasca apoi le-am lucrat.
Foarte bine arata desertul tau. Sunt sigura ca ti-ar iesi si Pavlova adevarata. Faci o singura bezea uriasa si asta e tot.
RăspundețiȘtergereVin si eu la un pahar , primesc?
RăspundețiȘtergereCristina,multumesc de vizita!!
RăspundețiȘtergerecu siguranta voi incerca si varianta marita,sper sa reusesc!
bezele, frisca, capsuni...o combinatie delicioasa!
RăspundețiȘtergere