Pavlova la pahar





Mereu ma loveam de aceasta reteta care mi se parea destul de complicata(pentru mine) si niciodata nu am indraznit s-o fac;asa ca am simplificat-o si mi-a iesit un desert minunat
Ingrediente:100g bezele,200ml frisca lichida,capsune
In cupe am pus bezele rupte,deasupra frisca batuta si am ornat cu fructe;
este super delicios;acum imi dau seama cat de buna este adevarata reteta Pavlova.
Pentru bezele am batut 3albusuri cu 1cana de zahar pudra,un praf de sare si zahar vanilat;am pus cu posul in tava pe hartie de copt si am stat cu ochii pe ele(ca pe butelie!!)ca imediat se ard;le-am lasat sa se mai intareasca apoi le-am lucrat.

4 comentarii:

  1. Foarte bine arata desertul tau. Sunt sigura ca ti-ar iesi si Pavlova adevarata. Faci o singura bezea uriasa si asta e tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vin si eu la un pahar , primesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina,multumesc de vizita!!
    cu siguranta voi incerca si varianta marita,sper sa reusesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. bezele, frisca, capsuni...o combinatie delicioasa!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme