Cosulete cu ciuperci









Ingrediente:1piept de pui,2ficatei,2ciuperci mari,3linguri ulei,1ceapa mica,1ou,verdeata,sare,piper,1rosie
In tigaia cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,se adauga ficatul taiat cubulete,ciupercile de asemenea,iar dupa ce a scazut apa din ele si totul s-a inmuiat,se da deoparte,se condimenteaza,se adauga oul si verdeata;pieptul feliat,usor batut,se capitoneaza forme de briose,in interior se pun cateva linguri de umplutura,deasupra 1rondea de rosie,se pun in tava si se lasa la foc mic 20-30min
Se servesc pe platou drept aperitive.
Ingredientele sunt exact pentru 5-6 briose;ce vedeti la mine in poza de la ingrediente,am impartit la 3retete diferite

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme