Friptura de porc la tava
Pentru ca am facut suc de rosii galbene,am incercat cu o friptura sa vad daca sosul ramane galben;ei bine,nu ramane galben este aproape ca sucul de rosii obisnuit.
Ingrediente:4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,500g cartofi,1crenguta de rozmarin,4-5catei de usturoi
Cotletele spalate,uscate,condimentate din belsug,se pun in tava cu ulei,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,usturoiul pisat,se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min dupa care se serveste cu cartofi natur sau piure si castraveti murati
Ingrediente:4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,500g cartofi,1crenguta de rozmarin,4-5catei de usturoi
Cotletele spalate,uscate,condimentate din belsug,se pun in tava cu ulei,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,usturoiul pisat,se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min dupa care se serveste cu cartofi natur sau piure si castraveti murati
Foarte apetisanta.Pup!
RăspundețiȘtergere