Pentru ca am facut suc de rosii galbene,am incercat cu o friptura sa vad daca sosul ramane galben;ei bine,nu ramane galben este aproape ca sucul de rosii obisnuit.
Ingrediente:4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,500g cartofi,1crenguta de rozmarin,4-5catei de usturoi
Cotletele spalate,uscate,condimentate din belsug,se pun in tava cu ulei,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,usturoiul pisat,se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min dupa care se serveste cu cartofi natur sau piure si castraveti murati
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
Foarte apetisanta.Pup!
RăspundețiȘtergere