Rulouri cu nuca si gem
Ingrediente:1pachet de foitaj,1ou,200g nuca macinata,2linguri gem de ori ce fel(eu am folosit gem de piersici).Pentru zile de post,se gaseste foitaj si fara ou
Intr-un bol se amesteca nuca si gemul,pentru cine doreste poate adauga si 1-2linguri zahar,apoi se lasa deoparte
Aluatul intins,taiat in patrate de 10x10,pe fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de nuca si gem,se ruleaza,se pun in tava,se ung cu ou batut si se coc la foc mare 10-15min.
Intr-un bol se amesteca nuca si gemul,pentru cine doreste poate adauga si 1-2linguri zahar,apoi se lasa deoparte
Aluatul intins,taiat in patrate de 10x10,pe fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de nuca si gem,se ruleaza,se pun in tava,se ung cu ou batut si se coc la foc mare 10-15min.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!