Conopida cu smantana2

Ingrediente:1conopida mica,1ceapa,2linguri ulei,400ml smantana lichida,1/2lamaie,sare,piper
Conopida desfacuta in buchetele,se opareste in apa cu sare 10-15min;intr-un vas cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt,se adauga conopida bine scursa,dupa 10min se adauga 1cana cu apa si se lasa sa fiarba acoperit;dupa acest timp se adauga smantana,rondele subtiri de lamaie,se condimenteaza iar dupa ce sosul s-a ingrosat se poate servi.

2 comentarii:

  1. Tare bun trebuie sa fie ! Mie imi place mult conopida....am facut si eu ceva asemanator.Am sa pun pe blogul meu cat de curand...
    Te tzuc Lulu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sidy si te pup;intradevar este foarte gustoasa,am ramas si eu incantata dar mai ales musafirii de la tara!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate