Conopida cu smantana2
Ingrediente:1conopida mica,1ceapa,2linguri ulei,400ml smantana lichida,1/2lamaie,sare,piper
Conopida desfacuta in buchetele,se opareste in apa cu sare 10-15min;intr-un vas cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt,se adauga conopida bine scursa,dupa 10min se adauga 1cana cu apa si se lasa sa fiarba acoperit;dupa acest timp se adauga smantana,rondele subtiri de lamaie,se condimenteaza iar dupa ce sosul s-a ingrosat se poate servi cu mamaliga cum o mancam noi,incercati!
Tare bun trebuie sa fie ! Mie imi place mult conopida....am facut si eu ceva asemanator.Am sa pun pe blogul meu cat de curand...
RăspundețiȘtergereTe tzuc Lulu !
Multumesc Sidy si te pup;intradevar este foarte gustoasa,am ramas si eu incantata dar mai ales musafirii de la tara!!
RăspundețiȘtergere