Pui rusesc

Ingrediente:1piept de pui,condimente pentru pui,4linguri ulei,200g ciuperci,100ml smantana lichida sau 3linguri obisnuita,1lingura mustar,1/2pahar vin alb,100g cascaval,sare,piper,1punga cu paste scurte,1ceapa
Pieptul dezosat,taiat cubulete,condimentat din belsug,se prajeste in ulei cateva min.dupa care se scoate;in restul de ulei se caleste ceapa tocata marunt,ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga smantana,mustarul,sare,piper,vinul iar dupa cateva clocote se opreste focul;
Intr-un vas de yena se pune carnea,apoi sosul de ciuperci,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor 30min.dupa care se serveste alaturi de paste fierte si scurse.
Este o mancare foarte delicioasa,dar eu am uitat putin tava la cuptor!!!!!!!
Se mai intampla!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate