Caneloni cu carne

Am facut caneloni cu soia,cu fructe de mare,acum cu carne,daca-mi vine vreo idee,cred ca voi face si cu legume,de ce nu???
Ingrediente:1cutie paste tip caneloni,300g carne tocata,1ceapa,3linguri ulei,1pahar vin alb,sare,piper,1/2lingurita cimbru uscat,patrunjel verde
Sos bechamel:100g unt,1lingura cu faina,500ml lapte,sare,piper,1/2lingurita nucsoara
In tigaia cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,se adauga carnea,se caleste pana ce capata o culoare albicioasa,dupa care se adauga vinul si se lasa la fiert pana scade;se condimenteaza,se adauga verdeata si se da deoparte
In cratita se topeste untul,se adauga faina iar cand incepe sa se stranga,se adauga cate putin lapte amestecand cu telul fara sa se faca cocoloase;dupa ce sosul s-a ingrosat,se rastoarna in tava jumatate,se pun pastele umplute cu carne,deasupra se rastoarna sosul ramas,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 30min;se serveste calda dar si rece este buna.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate