Fursecuri cu fulgi de ovaz

Ingrediente:1cana fulgi de ovaz,5linguri zahar brun,zahar vanilat si alte arome,4linguri ulei,200ml lapte,1praf de copt,7-8linguri cu faina,2linguri stafide
Se amesteca laptele intr-un castron cu ulei,zahar si aromele;se adauga fulgii de ovaz,stafidele si faina amestecata cu praful de copt;se amesteca totul pana devine un aluat consistent si omogen(se mai poate pune faina daca este moale aluatul)
Se modeleaza cu mana forme rotunde de fursecuri,se aseaza in tava pe hartie de copt si se tin 30min sau pana se rumenesc
Dupa ce s-au copt si racit se pot depozita intr-o cutie metalica

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme