Chefal prajit

Suntem mari consumatori de peste dar cand vine vorba de peste congelat,ma abtin cateodata pentru ca ramane mirosul in bucatarie cateva zile.Am descoperit o metoda de care sunt foarte mandra si o impartasesc tuturor;prajit pestele congelat cu aceasta metoda,nu mai aveti miros in bucatarie,cu conditia ca pestele sa fie taiat in rondele cum am facut eu,sau sa fie filetat;in concluzie,pestele nu trebuie sa fie gros.
Ingrediente:1chefal mare,condimente pentru peste,eu am si un alt condiment pentru peste format din ghimbir si lamaie,sare,piper,1lingurita praf de usturoi,putin cimbru,1cana cu lapte dulce,4linguri faina,ulei pentru prajit,cartofi,usturoi si iaurt pentru mujdei,malai
Pestele curatat,spalat,taiat rondele,l-am condimentat din belsug,l-am pus intr-un castron,am turnat laptele peste el,am acoperit si l-am lasat la frigider cateva ore
Am scos bucatile de peste,le-am trecut prin faina,le-am prajit in ulei mult,le-am scos pe servetele,apoi am servit pestele alaturi de cartofi prajiti,mujdei si mamaliguta.
A fost un deliciu fara miros!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme