Conopida cu smantana

Am facut aceasta reteta cand eram intr-o pana de idei;in capul meu era un vid imens;pana la urma,am zis fie ce-o fi,la urma vad ce va iesi;rezultatul a avut foarte mare succes,iar a doua zi am facut aceeasi reteta dar si cu ciuperci care a avut acelasi succes.
Ingrediente:buchetele de conopida oparita,1ceapa mica,2linguri ulei,400ml smantana lichida,1/2lamaie,sare,piper
In vasul cu ulei se caleste ceapa,taiata foarte marunt,se adauga buchetelele de conopida,dupa cateva min.putina apa,se lasa pe foc sa fiarba ceapa,se adauga rondele foarte fine de lamaie,smantana,se mai lasa pe foc sa se ingroase sosul,dupa care se poate servi.
In varianta cu ciuperci,o data cu conopida,se pun si ciupercile feliate si se continua la fel

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme