Cotlet de porc cu sos de rodie

Ingrediente:4cotlete,condimente pentru carne de porc,50ml ulei,1lingura unt,1rodie,1portocala,1pahar cu vin,1lingura amidon,sare,piper.
Intr-un bol pui cotletele condimentate,deasupra presari si putin ardei iute rosu taiat,ulei,amesteci bine carnea sa se intrepatrunda condimentele,acoperim bolul si-l tinem la figider pana a doua zi,cand il punem in tava cu tot cu uleiul din bol,adaugam zeama de portocala si zeama de la 1/2rodie cu tot cu seminte,vinul,acoperim tava si dam la cuptor 1h;dupa ce s-a facut,scurgem sosul din tava intr-o tigaie,adaugam untul,amidonul dizolvat in putina apa rece iar cand incepe sa se ingroase stoarcem a doua jumatate de rodie cu tot cu seminte(oprim 1lingura de seminte pentru ornat).
Daca se intampla ca sosul sa fie prea gros,mai subtiem cu supa de carne,facuta dintr-un cubulet de concentrat,sau suc de rodie;de aceea trebuie sa avem 2rodii,una de rezerva(eu nu am avut si am subtiat cu supa);la sfarsit condimentam si servim.
Pe farfurie punem o insula de piure de cartofi,alaturi cotlet,sos de rodie iar deasupra seminte.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme