Oua de prepelita cu cascaval

Recomand aceasta reteta tuturor care ma viziteaza;este super delicioasa,cu conditia sa aveti a smantana de buna calitate,ceea ce eu nu am avut si a rezultat cam mult sos!!!!
Poate fi facuta si cu oua de gaina,eu am avut de prepelita si mi-am dorit sa fac ceva deosebit
Ingrediente:50g unt,300g cascaval ras,200ml smantana,6-8oua de prepelita,piper
Intr-un vas de yena uns cu unt,punem jumatate din cantitatea de cascaval,deasupra spargem ouale unul langa altul,acoperim cu smantana amestecata cu piper si sare daca e nevoie,iar restul de cascaval deasupra;dam la cuptor 30min sau pana se rumeneste deasupra;servim cu paine prajita!!!!
La mine se vede si un pahar cu sirop de violete;nu va pot spune cat de bun si parfumat este.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme