Turta dulce

Ingrediente:2oua+3galbenusuri,50g unt,2linguri ghimbir proaspat ras,500g faina,1lingurita bicarbonat,1lingura scortisoara,250g zahar pudra
Se amesteca bine ouale intregi,galbenusurile,zaharul pudra pana rezulta o crema pufoasa;se adauga untul topit,ghimbirul,bicarbonatul stins,amestecand continuu apoi faina;se framanta un aluat care se lasa sa se odihneasca 15min,dupa care se pune intr-o forma unsa cu unt si pudrata cu scortisoara;se intinde aluatul in forma cu o lingura sau cu palmele si se da la cuptor la foc potrivit 30min;dupa ce s-a racit se taie si se pudreaza cu zahar;se pot pastra in cutii metalice inchise ermetic

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme