Alice marinata

Fiind o reteta de la Mihaela mea din Italia,am lasat titlul original.
Alicele italiene sunt hamsiile noastre.
Reteta este doar pentru 2saptamani de stat la frigider(cel mult);se pregateste si se poate servi imediat
Ingrediente:1kg de hamsii,o mana de sare de bucatarie,1lotet,ceapa rosie,masline,boabe de piper,ulei de masline
Pestele spalat curatat de intestine,fara cap si sira spinarii,spalat,dat cu sare,il punem intr-un vas si-l acoperim cu otet nefiert;trecem cu o lingura prin el sa fim siguri ca este tot cuprins de otet;acoperim vasul si-l tinem la frigider pana a doua zi cand il scoatem din otet cate unu,il punem intr-un borcan,intercaland cu boabe de piper,ceapa rondele si cateva masline,apoi iar peste(pestele poate fi mai mult),si tot asa pane se umple borcanul;adaugam deasupra ulei de masline avand grija sa nu ramana goluri de aer,infiletam capacul si-l dam la rece cateva ore inainte de a fi servit.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate