Prajitura padurea neagra

Ingrediente:45g faina,5linguri cacao,100g zahar tos,5albusuri de oua mari,1lingurita esenta de vanilie,cirese fara samburi(eu am folosit visine din compot)1lingura zahar pudra
Captusim fundul formei mici de tort cu hartie de copt
Intr-un castron cernem faina amestecata cu cacao,la care se adauga jumatate din cantitatea de zahar si un praf de sare;in alt castron batem albusurile spuma tare cu restul de zahar si vanilia;incorporam usor faina apoi rasturnam in forma cu ciresele deasupra;lasam la cuptor 20-30min iar dupa ce s-a racit o taiem si o servim cu dulceata de cirese sau visine.

Un comentariu:

  1. M-ai convins ce bunatate ai aici...si arata si intr-un mare fel !
    E delicioasa....asa ca la prinz ...servesc doar desertul !
    Te tzuc lulu !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate