Sufleu de caise

Ingrediente:2lingurite migdale macinate,400g jumatati de caise conservate in suc propriu sau din compot foarte bine scurse,2oua,2linguri smantana,1lingura zahar,esenta de vanilie,1/2lingurita suc de lamaie,1/2lingurita praf de copt,1lingurita amestec de condimente pentru prajituri
Formele pentru sufleu le ungem cu unt si tapetam cu migdale
Intr-un bol punem caisele,galbenusurile,smantana,zahar,vanilia,zeama de lamaie,condimentele si facem un piure cu blenderul vertical;peste albusurile batute spuma tare,cernem praful de copt apoi cu mare grija amestecam cu mixtura de caise cu o lingura dar nu mult pentru ca albusurile sa nu se moaie;impartim compozitia in forme,le punem in tava si le tinem la cuptor 25min sau pana au crescut si s-au rumenit;se servesc calde pudrate cu zahar.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme