Arrosto cu fistic
Mihaela mea din Italia mi-a dat reteta si mi-a placut.
Ingrediente:1kg muschi de vitel,150g fistic,2-3catei de usturoi,50g unt,1lingurita cimbru,1lingura faina,1cutie lapte de cocos,50ml ulei,sare,piper
Carnea intreaga,prajita in ulei pe toate partile,adaugam sare,piper,usturoiul intreg,apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 2h(depinde de carne);dupa ce a fiert,o scoatem pe o farfurie,o acoperim cu o folie de aluminu sa se mentina calda;in alta tigaie topim untul,adaugam faina,laptele de cocos,fisticul iar dupa cateva minute oprim focul,adaugam cimbru si dam totul la blender.
Servim pe farfurie carne taiata felii cu sos deasupra.
Pentru o aroma mai deosebita cine doreste poate rade putina nucsoara.
Ingrediente:1kg muschi de vitel,150g fistic,2-3catei de usturoi,50g unt,1lingurita cimbru,1lingura faina,1cutie lapte de cocos,50ml ulei,sare,piper
Carnea intreaga,prajita in ulei pe toate partile,adaugam sare,piper,usturoiul intreg,apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 2h(depinde de carne);dupa ce a fiert,o scoatem pe o farfurie,o acoperim cu o folie de aluminu sa se mentina calda;in alta tigaie topim untul,adaugam faina,laptele de cocos,fisticul iar dupa cateva minute oprim focul,adaugam cimbru si dam totul la blender.
Servim pe farfurie carne taiata felii cu sos deasupra.
Pentru o aroma mai deosebita cine doreste poate rade putina nucsoara.
Lulu sunt convinsa ca e o mincare gustoasa si arata suuuper,bravo:)
RăspundețiȘtergere