Arrosto cu legume

Ingrediente:500g muschi de vitel,1ceapa,1morcov,3-4catei de usturoi,1telina mica,100ml ulei,1pahar cu vin,1pahar cu lapte,salvie,rozmarin
Carnea o prajim in ulei pe toate partile,adaugam ceapa taiata in sferturi,morcovul intreg,usturoiul,telina,toate intregi,putin rozmarin si salvie;se calesc impreuna cateva minute,dupa care adaugam o cana cu apa si lasam la foc mic cu capac,intorcand carnea din cand in cand;dupa ce s-a evaporat apa,adaugam vinul si lasam in continuare la foc;dupa ce s-a evaporat alcoolul si sosul a scazut,scoatem carnea,toate legumele le dam la blender iar daca sosul e prea subtire,adaugam putina faina dizolvata in lapte si mai lasam pe foc;condimentam sosul dupa gust,apoi servim pe farfurie carnea taiata felii cu sos deasupra si o garnitura la alegere.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate