Supa crema de urzici

De la un timp,au inceput sa-mi placa foarte mult aceste supe crema;am facut aceasta supa si nici nu stiam ce mananc,atat de buna este!!!!
Ingrediente:100g urzici,1ceapa mica,3fire de ceapa verde,1lingura unt,2cartofi,150ml smantana lichida,sare,1radacina mica de galangal
Este un condiment pe care l-am achizitionat de pe sit-ul "pastai de vanilie.ro",si se aseamana cu radacina de ghimbir,dar are o aroma mai placuta;se foloseste foarte des la supe;poate de aceea mi s-a parut mie ca nu stiam ce mananc!!!
Calim in unt ambele cepe taiate,adaugam urzicile bine curatate,bine spalate in multe ape,apoi oparite,cartofii cubulete iar dupa cateva min,apa de la oparitul urzicilor, putina sare si radacina de galangal apoi lasam sa fiarba 30min;strecuram supa,scoatem galangalul,pasam legumele,in piureul obtinut adaugam smantana si putina zeama de la fiert dupa dorinta fiecaruia cat de subtire sau groasa dorim;se mai condimenteaza dupa gust,dupa care se serveste calda.
Pofta buna!
 

7 comentarii:

  1. Vin, vin, uite acuma ma pornesc , sper ca mai ai o portie si pentru mine !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc supele crema , de urzici nu am mancat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi inchipui ca are un gust grozav! Felicitari, Lulu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Galangal din asta zau ca n-am mancat dar....arata grozav de bine supa asta.....cred ca ai tot manca din ea.
    Bravo Lulu.
    Te tzuc cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da unde se gaseste galaganul?
    bunnna supa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Geta galangal,am facut comanda pe www.pastaidevanilie.ro;acolo orice vrei gasesti!
    pup si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme