Branzoaice cu mac
Pentru ca mi-a ramas aluat de la COLACEL CU MAC,si pentru ca aveam prin frigider si ceva branza,am facut cateva branzoaice
Ingrediente:pentru aluat urmariti aici
Umplutura:
200g branza proaspata de vaci,2linguri zahar,1lingurita de coaja de lamaie rasa,2oua,sare,cateva stafide
Intr-un bol,amestecam toate ingredientele pentru umplutura,apoi facem o foaie din aluat nu subtire,taiem bucati de 10x10,pe mijloc punem1-2linguri de branza apoi adunam colturile,lipind bine sa cu curga umplutura la copt;punem branzoaicele in tava unsa cu unt sau cu hartie de copt,ungem cu galbenus si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-au copt,le pudram cu zahar si sunt mai bune dupa ce se racesc.
Ingrediente:pentru aluat urmariti aici
Umplutura:
200g branza proaspata de vaci,2linguri zahar,1lingurita de coaja de lamaie rasa,2oua,sare,cateva stafide
Intr-un bol,amestecam toate ingredientele pentru umplutura,apoi facem o foaie din aluat nu subtire,taiem bucati de 10x10,pe mijloc punem1-2linguri de branza apoi adunam colturile,lipind bine sa cu curga umplutura la copt;punem branzoaicele in tava unsa cu unt sau cu hartie de copt,ungem cu galbenus si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-au copt,le pudram cu zahar si sunt mai bune dupa ce se racesc.
Ce mult imi plac, mai atunci cand sunt scoase din cuptor...
RăspundețiȘtergere