Spuma de cafea

Ingrediente:200ml lapte,2oua,40g zahar,2linguri cafea preparata,esenta de vanilie,un praf de sare,fructe
Frecam bine galbenusurile cu zahar si vanilie apoi peste aceasta crema turnam putin lapte,amestecam si adaugam restul;punem vasul pe foc mic amestecand mereu iar cand crema se lipeste de lingura adaugam 1lingura de cafea  si dam deoparte;albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar dupa gust si restul de cafea,le incorporam cu crema de galbenus,amestecand usor;impartim compozitia in cupe,deasupra punem felii fine de banana si zmeura,dam la frigider pana in momentul servirii.
Pentru ca fructele sa nu oxideze,le punem deasupra atunci cand le servim.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme