Spuma de cafea
Ingrediente:200ml lapte,2oua,40g zahar,2linguri cafea preparata,esenta de vanilie,un praf de sare,fructe
Frecam bine galbenusurile cu zahar si vanilie apoi peste aceasta crema turnam putin lapte,amestecam si adaugam restul;punem vasul pe foc mic amestecand mereu iar cand crema se lipeste de lingura adaugam 1lingura de cafea si dam deoparte;albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar dupa gust si restul de cafea,le incorporam cu crema de galbenus,amestecand usor;impartim compozitia in cupe,deasupra punem felii fine de banana si zmeura,dam la frigider pana in momentul servirii.
Pentru ca fructele sa nu oxideze,le punem deasupra atunci cand le servim.
Frecam bine galbenusurile cu zahar si vanilie apoi peste aceasta crema turnam putin lapte,amestecam si adaugam restul;punem vasul pe foc mic amestecand mereu iar cand crema se lipeste de lingura adaugam 1lingura de cafea si dam deoparte;albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar dupa gust si restul de cafea,le incorporam cu crema de galbenus,amestecand usor;impartim compozitia in cupe,deasupra punem felii fine de banana si zmeura,dam la frigider pana in momentul servirii.
Pentru ca fructele sa nu oxideze,le punem deasupra atunci cand le servim.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!