Gem de capsune

Am cumparat niste capsune,mai ieftine ce-i drept,ca sa la mananc;cand am ajuns acasa,surpriza a fost mare cand  nu erau bune de mancat,asa ca am facut cu ele gem
In concluzie,nu tot ce este ieftin e si bun!!!
Este pentru prima data cand folosesc Gelfix;eram total impotriva lui dar acum mi-am spus ca daca nu au murit pana acum toti cei care folosesc acest praf,nu voi muri nici eu....asa ca m-am pus pe treaba,am iesit si mai ieftin la portofel si dulceata sau gemul facut,cu o culoare minunata,nu-i rea de loc,ba din contra nici nu se simte ca este facuta cu Gelfix
Ingrediente:1kg de capsune,1plic Gelfix2:1700g zahar
Intr-un vas punem fructele curatate,foarte bine spalate,plicul cu Gelfix,2linguri zahar si amestecam bine pe foc mic;cand incepa sa fiarba,adaugam si restul de zahar;continuam fierberea,cu ajutorul blenderului vertical pasam fructele dar nu de tot iar dupa 3min de fiert,oprim focul dar nu inainte de a aduna spuma formata;punem fierbinte in borcane curate,infiletam capacul,rasturnam borcanele 5min,apoi le depozitam in camara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme