Pui in sos de bere neagra

Ingrediente pentru 1persoana:2copanele,1/2 cutie de bere neagra,2linguri ulei de masline,3catei de usturoi,1lingura amestec de buquet garni,1lingura sos curry,1lingurita boia,1lingura Delikat de gaina,busuioc uscat sau verde,sare.
Pentru garnitura:pastai congelate,baby carotte,1lingura unt,1catel de usturoi
Intr-un bol amestecam pasta curry,buquet garni,boia,delikat,sare si ungem copanelele cu pasta obtinuta dupa care le punem intr-un vas termorezistent cu ulei,bere,usturoiul pisat si busuioc;acoperim si lasam la cuptor 20min iar dupa acest timp,descoperim si mai lasam 10-15min sa se rumeneasca;in acest timp,in tigaia cu unt incins,calim usturoiul intreg fara sa se arda,adaugam pastaile si morcovul iar dupa ce s-au sotat si a scazut apa din ele,servim pe farfurie copanelele cu sos,alaturi pastaile sotate si de asemenea salata verde.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme