Paste cu sos de smantana
Pentru ca am primit o sticluta cu ulei de trufe,deocamdata am facut paste si la sfarsit am adaugat putin ulei;au iesit cu un gust incredibil de bun!! Ingrediente:1pachet de paste chinezesti (de orez),1ou,4-5linguri smantana,2linguri parmezan,1lingura busuioc uscat sau verde,1lingura unt,ulei de trufe.
Punem pastele la fiert in apa cu sare doar cateva minute,le scurgem,oprim 1cana cu apa iar cat sunt calde le amestecam cu unt;intr-un bol amestecam oul batut cu smantana,putina sare,parmezan,amestecam cu pastele cu vasul pe foc mic,adaugam si 1-2polonice de apa de la fiert,dupa ce s-au ingrosat dam deoparte si adaugam busuiocul si 1lingura de ulei de trufe.
Servim pe farfurie ornat cu busuioc verde.
Cu alta ocazie voi face o reteta mai deosebita in care sa-si merite locul!!
Punem pastele la fiert in apa cu sare doar cateva minute,le scurgem,oprim 1cana cu apa iar cat sunt calde le amestecam cu unt;intr-un bol amestecam oul batut cu smantana,putina sare,parmezan,amestecam cu pastele cu vasul pe foc mic,adaugam si 1-2polonice de apa de la fiert,dupa ce s-au ingrosat dam deoparte si adaugam busuiocul si 1lingura de ulei de trufe.
Servim pe farfurie ornat cu busuioc verde.
Cu alta ocazie voi face o reteta mai deosebita in care sa-si merite locul!!
Lulu,foarte bune,te imbratisez:)
RăspundețiȘtergere