Peste in crusta de hrean

Ingrediente:fileuri de peste alb,1legatura de ceapa verde,2radacini de hrean ras fin,2linguri pesmet,2linguri zeama de lamaie,sare,piper,75g unt topit
Sos:1pahar vin alb,1pahar supa de pui sau legume,1legatura marar,cimbru verde,100g unt,coaja de lamaie
Cartofi ducess:500g cartofi,100ml lapte,sare,piper,2linguri parmezan,1galbenus
Punem in blender ceapa verde taiata,hreanul,sare,piper,pesmet,zeama de lamaie si untul topit;impartim aceasta pasta peste fileuri,le punem in tava pe hartie si dam tava la cuptor 30min;
Pentru sos,punem intr-un vas pe foc vinul,dupa cateva minute supa,iar dupa ce toata cantitatea a scazut pana la 1/4adaugam pe rand cubulete de unt rece iar dupa ce sosul s-a ingrosat condimentam si adaugam mararul tocat si putina coaja de lamaie
Pentru cartofii ducess,facem un piure de cartofi clasic,adaugam sare,piper,lapte,parmezan,amestecam bine apoi facem cu poshul motzuri pe care le punem direct in tava cu hartie de copt,le ungem deasupra cu galbenus desfacut cu 1lingura de lapte si lasam la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste pe farfurie peste cu sos si ducess iar alaturi salata de papadie.

Un comentariu:

  1. Ei....asa cu crusta de hrean...poate ma indupleci si pe mine....Bravo !
    Sfintele sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet, pace in casa si belsug pe masa .
    Un Paste fericit sa ai !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme